Beneficiile unui distrugător de documente

Home/Avem in magazin, Branduri si Parteneri, Stiri/Beneficiile unui distrugător de documente

Tehnologia este o parte esențială a muncii la birou, iar o companie trebuie să ofere angajaților săi necesarul de echipament electronic pentru a-și duce în siguranță task-urile la bun sfârșit.

Distrugătorul de documente este unul dintre acele echipamente vitale fiecărui birou indiferent de mărimea acestuia. Atunci când ții foarte mult la protecția identității business și la securizarea documentelor care pot fi ușor citite – pentru că da, te concentrezi mai mult pe cele digitale – folosești un distrugător.

CV-uri, email-uri printate sau chiar notițe scrise de mână de către angajații tăi sunt câteva dintre exemplele de documente care necesită securizate de anumiți ochi.

Fellowes și Staples oferă cele mai înalte tehnologii când vine vorba despre gradul de securitate al informațiilor.

Tehnologia SilentShred oferită de Fellowes Automax 130C asigură desfășurarea activității în modul ultra silențios micșorând astfel disconfortul creat de zgomot iar tehnologia CrossCut (tăiere încrucișată) presupune distrugerea hârtiei lăsând în urmă doar rămășițe cu dimensiuni de 4mm x 50mm.

Distrugătoarele Staples oferă funcția EcoMode care presupune economisirea energiei electrice în timpul nefuncționării.

Interesant este faptul că nu trebuie să îți faci griji că ai uitat de exemplu foile capsate sau un CD/DVD printre ele. Asta pentru că atât Staples cât și Fellowes pot distruge cu ușurință carduri, capse, CD/DVD sau agrafe de birou.

Spune sincer de câte ori nu ai tresărit când ți-ai dat seama că ai uitat să desprinzi capsele înainte de a le introduce în aparat?! 🙂

Înafară de tehnologiile enumerate mai sus, distrugătoarele de documente sunt un mod bun de a avea grijă de mediul nostru înconjurător. Toate rămășițele de hârtie sunt reciclate! Be GREEN!

Costurile sunt mai mici atunci când distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii. O singură investiție comparativ cu un șir lung de plăți la furnizori!

Vizitează-ne și pe:

Leave A Comment